Categorieen


Pagina's

Joolz Day kinderwagen bij BabyFantasy

BabyFantasy is gespecialiseerd in baby- en kinderproducten en heeft op dit moment meer dan 200.000 producten online. Door een overzichtelijk menu en een zoekbar is het een koud kunstje om een product te zoeken. Door een overzichtelijk weergave van de producten is het gebruiksgemak vergroot. BabyFantasy is gespecialseerd in baby- en
kinderproducten zoals onder andere buggy en kinderwagens. Tevens kunnen we stellig beweren dat buggy’s als Koelstra Simba, Quinny Zapp Xtra, Quinny Zapp en Maxi-Cosi of kinderwagens zoals Maxi-Cosi Mura 3, Quinny Buzz 3 en Bugaboo Cameleon bij ons het goedkoopste zijn. Bent u niet overtuigd, dan adviseren wij u om op onze website te kijken.

Bent u op zoek naar een bepaalde artikel, dan beweren wij het stellig dat we het geheid online én goedkoop. U leest het goed "goedkoop". Kunt u op de een of andere manier niet een product vinden op onze website, dan kunt u ons  gerust mailen. Uiteraard zullen we uw mail niet onbeantwoord laten.

Naast onze scherpe prijsstelling verstrekken we structureel kortingscodes. Hiermee kunt u producten goedkoper aanschaffen. Bij elke code is duidelijk aangegeven de kortingpercentage en de geldigheidsduur. Wilt u geld besparen, dan zijn de codes een uitstekende hulpmiddel.

Tevens worden afgeprijsde en opruimingsartikelen in een speciaal hiervoor bestemde menu, namelijk de menu Aanbieding, opgenomen. Zo kunt u selectief zoeken naar op dat moment de goedkoopste producten.

Zo is er ook een forum waarop ouders een topic kunnen starten. Dit maakt het mogelijk om contact te leggen met soortgenoten. Uiteraard kunnen er ook informatieve artikelen geplaatst worden.

Het mooiste is voor het laatst bewaard, op de website wordt zorg gedragen dat er structureel kortingscodes worden weergegeven. In het menu “Extra korting” worden deze gedetailleerd aangegeven en kunnen ouders per  productgroep de codes bemachtigen en gebruiken bij hun aankopen.


Tevens hebben de naast de huidige bovengenoemde functionaliteiten ook de mogelijkheid via Facebook en Hyves te
volgen. Door ons te“Liken”of “vrienden” te worden kunt u zich structureel laten informeren via deze media diensten. Laat ons niet in de spanning en neem deel aan de BabyFantasy familie. We verwelkomen u van harte.

Tevens hebben de ouders de mogelijkheid om een review bij een product te plaatsen, het plaasten is uiterst gemakkelijk en moeiteloos te doen. Ouders die van plan zijn om het product te kopen kunnen gebruik maken van uw ervaring. Zo kunnen we allemaal elkaar helpen en ondersteunen. Dit is naar onze mening een uitermate belangrijk onderdeel c.q. hulpmiddel.

 

Bij vragen en/of opmerkingen kan er gerust gemaild worden waarbij er zeker een antwoord op volgt. Dus twijfel en bekijk de website.BabyFantasy


Over de auteur

BabyFantasy

BabyFantasy is gespecialiseerd in baby- en kinderproducten


Meest bekeken - Alle categorieen