Categorieen


Pagina's

Kleine vakantieparken heerlijk voor de rust

Wist je dat de kleine vakantieparken erg populair zijn onder de vakantiegangers, die vooral willen genieten van de rust, vrijheid en de natuur? Zij hebben het voordeel dat er volop in de natuur van privacy genoten kan worden. De meeste accommodaties op een kleinschalig vakantiepark zijn namelijk vrijstaand en hebben veel ruimte om het vakantiehuis of om de bungalow. Er is nog een voordeel  van kleine vakantieparken en dat is dat deze veelal gevestigd zijn in een rustige en natuurrijke omgeving. Deze parken bezitten vaak dezelfde luxe van thuis alleen geeft het de rust van een vakantie.  Het is geschikt voor senioren en gezinnen met nog hele jonge kindjes, houd ook rekening met de buren.

Kleine vakantieparken in Nederland
In Nederland kun je bijvoorbeeld gaan genieten van het vakantiepark Hunerwold State in Wateren, dat grenst aan het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. Hier bevinden zich nog geen honderd luxe ingerichte villa’s en zijn de faciliteiten op het park beperkt. Wel kan er naar keuze gebruik worden gemaakt van voorzieningen als een zwembad en speeltuin op de aangrenzende camping.

Je kunt ook kiezen voor het Villapark Schildmeer in de provincie Groningen. Dit is één van de kleine vakantieparken met een kleinschalige opzet, die over geschakelde en vrijstaande villa’s beschikt. Dit wordt volop genieten want er maken steeds meer mensen gebruik van omdat zij willen genieten van de rust die hier wordt aangeboden.  Hou wel bij het boeken van een vakantiepark rekening met je kinderen als je die mee neemt, als er voor hun niks te doen is kan jou vakantie uitlopen op een zware klus.

Kleine vakantieparken in het buitenland
Verblijf je tijdens de vakantie liever in het buitenland op één van de kleine vakantieparken, dan heb je in meerdere landen mogelijkheden.  De bekendste landen zijn Belgie, Frankrijk, Duitsland en Spanje.

Hier even een paar mogelijkheden op een rijtje:
-    Frankrijk: Het vakantiepark Domaine du Moulin in de regio Dordoge bijzonder kleinschalig van opzet met een aanbod van vijftien chalets, die zich aan de oever van een beekje bevinden. Dit is een klein vakantiepark, maar wel één met een groot zwembad en een wellness centrum.
-    In de regio Bretagne kan het vakantiepark Les Hauts de la Houle tot de kleine vakantieparken gerekend worden.
-    Duitsland: Liefhebbers van rust en natuur kunnen in Duitsland op een heerlijk rustig opgezet vakantiepark genieten in de regio Hessen, waar het kleinschalige park Twistesee aan het gelijknamige meer is gevestigd. Dus genoeg water plezier bij hoge temperaturen.
Over de auteur

Mariska Spaargaren

Kleine vakantieparken Nederland? Deze zijn er totaal op ingericht om de bezoeker het naar zijn zin mogelijk te maken. De vakantieparken stralen rust uit, staan in mooie omgevingen en geven u het ultime vakantie gevoel, het enige waar u op hoeft te hopen is dat het weer even mee zit.


Meest bekeken - Alle categorieen