Categorieen


Pagina's

Neppe Beats By Dre herkennen

Hoe herken ik neppe Beats By Dre Producten is een vraag die vaak gesteld wordt. Op de markt zijn veel immitaties van deze producten te vinden dus het is dan ook geen vreemde vraag. Er zijn namelijk ook veel oplichters actief die neppe beats verkopen en en beweren dan ze authentiek zijn. Op deze manier lopen veel mensen rond met neppe beats by dre’s. In dit artikel gaan we in op hoe je immitaties onderscheid van echte en  hoe je zeker weet dat de beats die jij koopt echt zullen zijn.

 

Prijs
De prijs is waarschijnlijk nog wel de beste manier om te weten of ze echt zijn of niet. Als ze goedkoper zijn dan de adviesprijs zijn ze 99% van de tijd nep. Wonderbaarlijk genoeg zijn er toch een hoop mensen die twijfelen of een hoofdtelefoon van 60€ terwijl deze in de winkel 200€ echt of nep is.

 

Uiterlijk
Het uiterlijk van zowel het product als de verpakking wordt zeer goed nagemaakt. De enige manier om het echt goed te zien is om te vergelijken met een authentiek exemplaar. En dan nog kan het bij een goede imitatie lastig zijn. De beste manier om zeker te weten of ze echt zijn of niet is om te weten waar het product vandaan komt. Wanner het is aangeschaft bij een geautoriseerde beats by dre dealer kun je zeker weten dat ze echt zijn. Wanner ze van marktplaats komen nieuw of zonder bon. Kun je vrij zeker zijn dat ze nep zijn.

 

Wanneer je zeker wilt weten dat je echte Beats koopt komt het uiteindelijk neer op gezond verstand en niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Want onthoud. Als het te mooi is om waar te zijn. Dan is het waarschijnlijk ook zo!

Mocht je toch neppe beats by dre's gekocht hebben kan je proberen om deze terug te sturen en je geld terug proberen te krijgen. In Nederland is het tevens verboden om immitatie producten te importeren en verkopen. Je kunt er dus eventueel voor kiezen om de verkopen van de imitatie producten aan te geven. Vooral wanner wel beweerd wordt dat ze authentiek zijn is dit fraude en oplichting. Maar het advies is toch om het niet zo ver te laten komen te er goed voor te zorgen dat je een echt exemplaar koopt. Deze gaan ook beduidend langer mee. immitaties vallen soms naar een paar weken al uit elkaar. Dus let op! Goedkoop is vaak duurkoop! 
Over de auteur

kevin

Op onze website http://www.allesoverbeatsbydre.nl vind je allerhande informatie over de beats by dre producten, informatie over de verschillende modellen zoals de nieuwe pill en executive. Koopadvies en achtergronden over het bedrijf. Nog meer interesse in andere gadgets? Kijk dan ook op onze andere website over de Robot Stofzuiger


Meest bekeken - Alle categorieen