Categorieen


Pagina's

Online Werken maakt uw organisatie flexibel!

Een online werkplek maakt het leven een stuk eenvoudiger. Voor een werkgever is het veel gemakkelijker, omdat hij veel minder tijd en geld kwijt is aan ICT kosten. Daarnaast heeft hij veel meer controle over wat er binnen de online omgeving gebeurt. Zo kan hij er dankzij een online werkplek voor zorgen dat mensen beter en gemakkelijker samen gaan werken.

Een online werkplek bevindt zich namelijk volledig in de cloud, waardoor gedeelde bestanden realtime aangepast worden. Een online werkplek bevordert overigens niet alleen de samenwerking, maar ook de flexibiliteit. Dit is een voordeel voor zowel de werkgever als de werknemer. Voor een werknemer is het bijvoorbeeld veel gemakkelijk om thuis even snel iets te bekijken. Ideaal als deze bijvoorbeeld ziek is of een dagje vrij heeft. 

Voor een werkgever is dat natuurlijk ook handig, aangezien hij toch weer wat extra´s van zijn werknemers kan verwachten. Aangezien deze een online werkplek hebben zou even snel inloggen geen probleem moeten zijn om even wat werk te doen.

Thuis werken

Veel medewerkers zouden het ideaal vinden als ze bijvoorbeeld één dag in de week thuis konden werken, bijvoorbeeld om tegelijkertijd de kinderen in de gaten te houden. Met een online werkplek is dat mogelijk. De medewerker kan altijd aan het werk zijn, terwijl de kinderen om heen veilig aan het spelen zijn. Het grote voordeel van een online werkplek is dat een medewerker geen bestanden mee naar huis hoeft te nemen en op zijn persoonlijke computer hoeft te zetten.

De bestanden die in de online werkplek gemaakt worden staan namelijk allemaal gewoon online. Dankzij de online werkplek wordt werk en privé een stuk beter gescheiden. Daarnaast zijn de bestanden binnen een online werkplek een stuk veiliger, aangezien een online werkplek over het algemeen een stuk beter beveiligd is dan de computer bij een medewerker thuis.

Besparen

Met een online werkplek is het eenvoudig om in kosten te besparen. Doordat er geen dure licenties aangeschaft hoeven te worden en deze op maandelijkse basis normaliter voldaan kunnen worden, kan er gespreid een nieuwe collega ingezet worden. Daarnaast is het fijn als een organisatie snel wisselt en niet weet waar het naartoe groeit. Met online werkplekken heeft uw organisatie vrijheid en biedt het de mogelijkheid om medewerkers thuis te laten werken en daardoor doen ze ook meer dan nodig is en leveren ze een geweldige prestatie, ook buiten het werk. De aanschaf van dure hardware is ook niet meer nodig, een nieuwe medewerker zorgt voor een kleine meerprijs per maand.
Over de auteur

Dennis

Online Werkplekken zijn steeds aantrekkelijker om af te nemen. Door het gebruik hiervan is uw organisatie zeker van de data en kunnen medewerkers eenvoudig aan de slag thuis of zelfs onderweg. Hebben ze ergens wat nodig dan kunnen ze meteen gebruik maken van de Online Werkplek.


Meest bekeken - Alle categorieen