Categorieen


Pagina's

Woningontruiming Direct voor al uw ontruimingen, verhuizingen en klussen..

Woningontruiming-Direct is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontruimen van zowel woningen, schuren, garageboxen als bedrijven.

Veel voorkomende redenen zijn : overlijden, scheiden, emigreren. U heeft geen tijd om het te doen of u bent niet in de gelegenheid om zelf het te doen dan kunt u altijd vrijblijvend een scherpe offerte laten maken door ons en zullen wij het Direct voor u doen.

Door ons jarenlange ervaring bij onze vorige werkgever zijn wij voor onszelf begonnen met volop kennis en middelen en de juiste werknemers om voor iedereen klaar te staan.

We hebben de mogelijkheid om meerdere ontruimingen tegelijk te doen en we werken met de nieuwste gereedschap en apparatuur om zo ons werk goed te kunnen doen. Ons personeel werkt met pasjes en bedrijfskleding en zullen hun ook eerst aan u voorstellen en hun pasjes aan uw tonen. Daarnaast hebben wij het streven om in 1 dag de complete ontruiming gedaan te hebben, maar natuurlijk is dat afhankelijk van de grote van de klus. Verder hebben wij een eigen website die u kunt gaan bekijken met wat wij allemaal doen. Geen klus is voor ons te klein of te groot. 

We werken door heel Nederland en zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar. Ook doen wij naast ontruimingen ook verhuizingen. zowel grote als kleine verhuizingen. Ook doen wij onderhoud aan uw woning/pand zoals verven, pluggen en schroeven verwijderen, vloer verwijderen/plaatsen, schoonmaken,tuinonderhoud.

Woningontruiming-Direct werkt met vaste betrouwbare mensen is heeft momenteel ook nog eens een aanbieding lopen van 15 % KORTING als u voor 1 November uw woningontruiming/bedrijfsontruiming/verhuizing/onderhoud door Woningontruiming-Direct laat doen. 

Ons team van hard werkende vriendelijke personeel staat klaar om uw woning/pand zo snel mogelijk ontruimen/verhuizen en bezemvrij te maken. Wij nemen graag uw zorgen uit handen. 

Naast particulieren werken we ook voor woningstichtingen, notarissen, serviceflats, bejaardencentra's en ook natuurlijk voor U !  Heeft u interesse om uw klus door ons te laten doen dan zult u er geen spijt van krijgen en zult u uw woning/pand bezemschoon maken. 

Ook doen wij uw woning/pand eventueel verkoopklaar maken : 

Verven, klein onderhoud, schoonmaken, gevel reinigen, vloer verwijderen, meubeldemontage, vloeren plaatsen, ramen vervangen en veel meer. Woningopruiming-Direct uw juiste partner voor al uw woningontruimingen/bedrijfsontruimingen/verhuizen/onderhoud.

 

Natuurlijk kunt u ons ook even bellen voor een vrijblijvende scherpe offerte : 06 17158806

Of anders kunt u ook altijd even een mailtje sturen na : Falco@woningontruiming-direct.nl

We hopen in de toekomst op een prettige samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Team Woningontruiming-Direct
Over de auteur

falco

Woningontruiming Direct voor al uw ontruimingen, verhuizingen en onderhoud.. 

www.woningontruiming-direct.nl het adres voor al uw diensten qua woning/pand.

www.woningontruiming-direct.nl is de Nieuwste website van ons momenteel


Meest bekeken - Alle categorieen